Sağlık turizmi kapsamında Hollandadan gelen hastamız şifa ile hastanemizden taburcu edildi.
14 Nisan 2023

Tıkayıcı Uyku Apne hastalığı, gece uykuda nefes durması olup çağımızın önemli bir sağlık problemidir. Uyku apnesi, kalp hastalıkları, diyabet, hipertansiyon gibi kronik hastalıklara sebebiyet verirken aynı zamanda hastanın yaşam kalitesini de olumsuz etkilemektedir. Tedavisinde çeşitli medikal ve cerrahi seçenekler vardır. Cerrahi için uygun hastalara sorunun yerine göre burundan ses tellerine kadar olan bölgede gerekli uygulamalarla apnenin tedavi edilmesi sağlanabilir.

Hollanda 'da yaşayan hastamız sağlık turizmi kapsamında uyku apnesinin tedavisi için Bursa Şehir Hastanesi Kulak Burun Boğaz bölümünü seçmiştir. Hastamıza hastanemiz Kulak Burun boğaz Bölümünden Doç Dr Leman VEZİROĞLU BİRDANE tarafından tonsillektomi (bademcik alınması) ve uvulopalatofarengoplasti (küçük dil damak ve farenks bölge cerrahisi) ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi. Sağlıkla taburcu edilerek yaşadığı ülkesine döndü.

• Sağlık Turizmi KBB1.jpeg
  • Sağlık Turizmi KBB2.jpeg