Anne & Bebek

Emzirme Destek ve Relaktasyon Polikliniği

Emzirme sağlığın temelidir; hem bebekler hem de anneler için bireyin yaşam boyu sağlığını fiziksel, duygusal ve zihinsel olarak etkilemektedir. Siz ve bebeğiniz için sağlıklı ve ödüllendirici bir başlangıçtır. Her annenin emzirmeyle ilgili farklı bir deneyimi vardır, bazen bu çok doğal ve kolay bulunurken, bazı anneler ise bir uyum sürecinden geçebilir. Bununla birlikte, sorunların gelişmesini önlemek ve başarılı bir emzirme süreciyle devam etmek için yapabileceğiniz çok şey var.

Emzirme Destek ve Relaktasyon Polikliniği, bebek ve aile için emzirme sorunlarına kapsamlı bir yaklaşım sağlar. Yenidoğan döneminden başlayarak ileriki döneme kadar emzirme ile ilgili zorlukları olan (ör. meme reddi, ağrıyan meme uçları/hassasiyet, yetersiz süt algısı vb.), anne ile baba bir süre (haftalar veya aylar) durduktan sonra emzirmeyi yeniden kurma sürecinde (relaktasyon) tüm anne ve bebeğe destek olunmaktadır. Emzirme danışmanı, emzirmenin önündeki engelleri kaldırmak, eğitim sağlamak, sorunları önlemek ve annenin güvenini artırmak için anne ve baba ile çalışmaktadır.

Emzirme konularında destek için Emzirme Destek ve Relaktasyon Polikliniğine başvurabilirsiniz.

Emzirme Destek ve Relaktasyon Polikliniği, alt zemin katta Çocuk Poliklinikleri içerisindeki E9-2’de yer almaktadır.

İletişim: 0(224) 975 00 00 - 5126 (İç Hat No)

• EmzirmePoliklinik1
  • EmzirmePoliklinik3