2022 yılında "Bebek Dostu" unvanını alan hastanemiz, Sağlık Bakanlığımız tarafından 2015 yılından beri uygulanan "Anne Dostu Hastane" programı için gerekli standartları yerine getirerek, "Anne Dostu Hastane" unvanını da almaya hak kazandı.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Mustafa ÇETİN, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcımız Dr. Yunuz ARSLAN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız Dr. Sevgi HARORLU, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uzm. Dr. Mehmet AKIN, Hastane Yönetimimiz ve hastane çalışanlarımızın ile Bursa ilimiz kamu hastane çalışanlarının katılımı ile konferans salonumuzda düzenlenen törenle “Anne Dostu Hastane” sertifikası Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Mustafa ÇETİN tarafından Başhekim Yardımcımız Op. Dr. Emine BÜKÜM’e takdim edildi.

Güvenli ve kaliteli gebelik süreci geçirmek ve doğum hizmeti almak bütün anne adaylarının hakkı olduğunu ifade eden Başhekim Yardımcımız Op. Dr. Emine BÜKÜM; ‘’Kurumumuzda doğum hizmeti anne ve bebek odaklı verilmektedir. Mahremiyete dayalı tek kişilik odalarımız ile gebelerin kendilerini rahat, konforlu bir ortamda hissedebilmeleri sağlanmaktadır. “Anne Dostu Hastane’’ unvanı çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ dedi.

• AnneDostuHastane01
  • AnneDostuHastane02