Türkiye'nin en büyük ve en donanımlı yanık tedavi merkezlerinden biri olan Yanık Merkezi’miz ulusal basında...
01 Nisan 2021

Türkiye'nin en büyük ve en donanımlı yanık tedavi merkezlerinden biri olan, hastanemiz bünyesinde faaliyet gösteren Yanık Merkezi’mizde özellikli tedavi gerektiren yanık vakaları, başarıyla tedavi ediliyor. İçerisinde 2 poliklinik, 12 servis yatağı, 14 yoğun bakım yatağı, 2 ameliyathanesi bulunan Yanık Merkezi’miz, sadece Bursa ve bölgesindeki yanık vakalarına değil, ülke genelindeki yanık vakalarına da tedavi hizmeti vererek bu konudaki önemli bir ihtiyacı karşılıyor.

Açıldığı günden bu yana Yanık Merkezi’mizde 742 ameliyat yapılırken, 2 bin 545 hastamız da polikliniklerimizde şifa buldu.

• YANIK1.jpg
  • YANIK2.jpg