İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ ile İl Sağlık yöneticilerimizden oluşan heyet hastanemizi ziyaret ederek, çalışanlarımızın Ramazan Bayramı'nı kutladılar.
14 Mayıs 2021

Bursa İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ, Kamu Hastaneleri Hizmet Başkanımız Doç.Dr. Mustafa ALDEMİR, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uzm.Dr. Arif Kadri BALCI ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Uzm.Dr. Mustafa ÇETİN, Başhekimimiz Dr.Öğr.Üyesi Dursun TOPAL ve hastane yönetimimizin eşliğinde hastanemizi ziyaret ettiler.

Sağlık çalışanlarımızın bayramını kutlayan heyet, ayrıca 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kapsamında hemşirelerimizin Hemşireler Haftası’nı da kutladılar.

COVID-19 salgını ile mücadelede sağlık çalışanlarının canını dişine takarak, fedakarca çalıştığına dikkat çeken Dr.YAVUZYILMAZ hastanemiz acil servisinde tedavi gören hastalara da geçmiş olsun dileklerini ileterek bayramlarını kutladı.

#RamazanBayramı #HemşirelerHaftası #BursaŞehirHastanesi