Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Yasin KARABACAK, ihtisas süresi sonunda 29.07.2024 tarihinde girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı unvanını aldı.

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Yasin KARABACAK, ihtisas süresi sonunda 29.07.2024 tarihinde girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı unvanını almaya hak kazanmıştır. Dr. Yasin Karabacak’ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Hastanemiz Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniğinden Prof. Dr. Abdulkadir İSKENDER, Prof. Dr. Nermin KELEBEK GİRGİN, Doç. Dr. Esra MERCANOGLU ve Doç. Dr. Hande GÜRBÜZ ile Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Anesteziyoloji ve Reanimasyon Klinigi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet GAMLI yer aldılar.
Tez konusu “Jinekolojik Cerrahilerde Trendelenburg Pozisyonunda Genel Anestezi Yönetimindeki Farklılıkların Serebral Monitörizasyon Eşliğinde Optik Sinir Çapına Etkilerinin Değerlendirilmesi: Prospektif Randomize Kontrollü Çalışma” olan Dr. Yasin KARABACAK, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniğimizde uzmanlığını alan ilk asistanımız oldu.
Uzm. Dr. Yasin Karabacak’ı tebrik ediyor ve bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar diliyoruz.

• Anestezi1Uzman1.jpg
  • Anestezi1Uzman2.jpg