Hastanemizde de uygulanmaya başlayan yerli aşımız TURKOVAC’a vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor.
02 Ocak 2022

Hastanemizde de başlayan TURKOVAC aşı uygulama işlemine vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor.

Yerli ve milli aşımızın uygulamaya başlandığı ilk gün İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ, aşı uygulama merkezimizi yerinde gezerek birtakım incelemelerde bulundu.  TURKOVAC aşısı olmak için sırada bekleyen vatandaşlarımızla sohbet etti. Daha sonra alanda bulunan basın mensuplarına yaptığı açıklamada;

‘’Diğer illerde olduğu gibi Bursa'da da yerli aşının şimdilik sadece Şehir hastanemizde uygulandığını bildirdi. Daha önce hangi aşıyı olursa olsun isteyenlerin hatırlatma dozlarını TURKOVAC yaptırabileceğini belirten Müdürümüz, Aşı yaptırmayıp yerli ve milli aşımızı bekleyenler vardı. Onlar da randevularını alarak yerli aşımızdan yaptırabilirler. Tedbir ve aşı en güçlü silahımız. Varyantlara karşı da bu çok önemli. İlk gün olmasına rağmen yerli aşıya olan ilgiden memnunuz." dedi.

Müdürümüz,  aşı uygulama odalarını da gezerek görevli personelimizden bilgi alarak kendilerine kolaylıklar diledi.

Dördüncü doz aşısını TURKOVAC yaptıran 62 yaşındaki Kamil YILMAZGİL ise hatırlatma dozu için yerli aşıyı beklediğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

• Turkovac1.JPG
  • Turkovac2.jpg