06 Aralık 2022

Hastanemizde gerçekleştirilen Sağlık Bakanlığı onaylı 2. Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programının kapanış töreni yapıldı. Sertifika Programı İlimiz Kamu Hastanelerinin yanı sıra Bartın, Eskişehir, Kastamonu ve Uşak illerinden gelen katılımcılarla 3 hafta teorik, 3 hafta uygulamalı olarak tamamlanmıştır.
Hastanemiz konferans salonunda düzenlenen kapanış programında, konuşma ve sunumların sonrasında eğitimlerde çekilen fotoğraflardan oluşan hatıra videolarının izlenmesinin ardından katılımcılarımıza Katılım Sertifikaları ile eğitmenlerimize Teşekkür Belgeleri takdim edildi. Program pasta kesimiyle son buldu.

• YB1.jpg
  • YB2.jpg