Hastanemiz yanık vakalarında şifa dağıtmaya devam ediyor. Mısır vatandaşları hastanemizde sağlıklarına kavuşturuldu.

Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Yanık Merkezi, Güney Marmara başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından gelen hastalara hizmet verirken, zaman zaman yabancı uyruklu hastalara da ev sahipliği yapıyor.
Son olarak Sinop açıklarında yaşanan gemi yangınında yaralanan Mısır uyruklu iki kişi Hastanemizde tedavi altına alındı. Çeşitli yerlerinde yanık oluşan 43 yaşındaki şahısla 24 yaşındaki genç gerçekleştirilen müdahalelerin ardından servise alındı.
İki hastanın tedavisini yürüten erişkin yanık sorumlumuz Op.Dr. Selma BEYEÇ, “2.022 yılının sonlarına doğru Sinop açıklarında meydana gelen gemi kazası sonrasında yaralanan yabancı uyruklu hastalarımız Bursa şehrine getirildi. 112 vasıtasıyla hastaları kabul ettik. İvedilikle çok kısa zamanda bize ulaştırıldılar. Sonrasında da kısa süreli bir yoğun bakım sürecinin ardından şu anda serviste takiplerine devam ettiriyoruz. Gerekli tıbbi müdahalelerini ameliyatlarını yaptık yakın zamanda sağlıklı bir şekilde taburcu edebileceğimizi düşünüyorum ve tüm ekip arkadaşlarımın çabalarından ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Oldukça gayretli bir şekilde sadece Bursa şehrine değil aynı zamanda Marmara bölgesine gerek olduğu durumlarda bütün Türkiye'den gelen hastalarımıza hatta sınır dışından gelen sınır hattının gerisinden gelen hastalara da ve bu gibi kaza sonrasında getirilen yabancı hastalarımıza da oldukça kaliteli hizmet verdiğimizi düşünüyoruz bu da hastalarımızın memnuniyetinden anlaşılıyordur diye düşünüyorum.”

• MısırlıHastalar1.jpg
  • MısırlıHastalar2.jpg