2 - BİTİRME TEZİ:
07 Mart 2023

TEZ KONUSU ONAY FORMU

• Bitirme Tezi Asistan Hekimimize Tez Danışmanı tarafından verildikten sonra TEZ KONUSU ONAY FORMU doldurulmalı ve Eğitim Sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir.
TEZ ÇALIŞMALARI TAKİP FORMU

Tez konusu onaylanan asistan hekimlerimiz onaylanma tarihi itibariyle her 3 Ayda Bir Tezdeki Gelişme Aşamaları bu forma kaydetmeli ve Tez Danışmanına onaylatmalıdır.

TEZ SAVUNMA SINAVI JÜRİ ÜYELERİNİN BELİRLENEBİLMESİ İÇİN DİLEKÇE (Hastanemiz Başhekimliğine)

TEZ SAVUNMA SINAVI JÜRİ ÜYELERİNİN BELİRLENEBİLMESİ İÇİN DİLEKÇE (Bursa Tıp Fakültesi Dekanlığına)

• TEZ SAVUNMA SINAVI JÜRİ ÜYELERİNİN BELİRLENEBİLMESİ İÇİN DİLEKÇE’nin Tez Savunma Sınavı tarihinden en az 1 (bir) hafta öncesinde eğitim Sekreterliğine iletilmesi gerekmektedir.

TEZ BENZERLİK RAPORU

• Bitirme Tezi tamamlandığında Tez Savunma Sınavı yerinin, tarihinin ve jüri üyelerinin belirlenebilmesi amacıyla TEZ SAVUNMA SINAVI JÜRİ ÜYELERİNİN BELİRLENEBİLMESİ İÇİN DİLEKÇE’lerinin, TEZ BENZERLİK RAPORU FORMU’nun ve ‘‘TURNİTİN’’ benzerlik raporu sonuç çıktısının doldurulması ve Eğitim Sekreterliğine iletilmesi gerekmektedir.  (Hastanemiz Başhekimliğine yazılan dilekçeye evrak kayıt numarası alınması gerekmektedir.)
  • Tez Savunma Sınavını başarıyla tamamlayan Asistan Hekimlerimiz hazırladıkları tezi Yükseköğretim Kurulu Ulusal Tez Merkezine yüklemeleri gerekmektedir. Ayrıca Ulusal Tez Merkezi Tez Veri Giriş Formunun ıslak imzalı halini ve tezini (PDF Formatında) 2 Adet CD’ye yükleyerek Bursa Tıp Fakültesine göndermek üzere Eğitim Sekreterliğine iletmesi gerekmektedir.
Hazırlanan CD’de Tez içeriğinde asistan hekime ait fotoğraf ve jüri üyelerinin imzası bulunmamalıdır. Özgeçmiş formunda; ıslak imza, T.C. kimlik numarası, e-posta adresi, ikametgâh adresi, telefon numarası, doğum yeri – tarihi ve fotoğraf olmamalıdır.