Hastanemizde ilk defa düzenlenen ‘Acil Bakım’ ve ‘Yoğun Bakım’ Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programlarının kapanış töreni yapıldı.
17 Haziran 2022

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm.Dr. Salih METİN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uzm.Dr. Ahmet TİMUR ve hastane idarecilerimizin katılımlarıyla hastanemizde birinci dönemleri düzenlenen Sağlık Bakanlığı onaylı ‘Yoğun Bakım Hemşireliği ile Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programlarının kapanışları yapıldı.

Hastanemizde düzenlenen ilk ‘Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’ olma özelliğine sahip eğitim; ilimiz kamu ve özel hastanelerinin yanı sıra; İstanbul, Bilecik, Sinop, Ağrı ve Şırnak illerinden gelen katılımcılar ile gerçekleşti.

Bursa’da ve hastanemizde düzenlenen ilk “Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’ olma özelliğine sahip eğitim; ilimiz kamu ve özel hastanelerinin yanı sıra; Muş, Giresun ve İstanbul illerinden gelen katılımcılar ile gerçekleşti.

Hastanemiz konferans salonunda düzenlenen kapanış programında, konuşma ve sunumların sonrasında eğitimlerde çekilen fotoğraflardan oluşan hatıra videolarının izlenmesinin ardından katılımcılarımıza Katılım Sertifikaları ve hediye takdim edildi. Program pasta kesimiyle son buldu.

• Hemsire Egitim (1).jpg
  • Hemsire Egitim (2).jpg