Dr. Önder Buğra KAYNARCA ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanlığını almaya hak kazanmıştır.
24 Kasım 2022

İç Hastalıkları Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Önder Buğra KAYNARCA ihtisas süresi sonunda 23.11.2022 tarihinde girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, İç Hastalıkları Uzmanı unvanını almaya hak kazanmıştır. Dr. Önder Buğra KAYNARCA’nın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Hastanemiz İç Hastalıkları Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç.Dr. Nizameddin KOCA, Tıbbi Onkoloji Uzmanımız Doç.Dr. Arife ULAŞ, Kardiyoloji Uzmanımız Doç.Dr. Mustafa ADEM YILMAZTEPE, Nefroloji Uzmanımız Doç.Dr. Mehmet USTA ile Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nefroloji Uzmanı Prof.Dr. Serdar KAHVECİOĞLU yer aldılar.

Tez konusu “Periton Diyalizi ve Hemodiyaliz hastalarında Covid-19 aşılarının etkinliğinin araştırılması” olan Dr. Önder Buğra KAYNARCA Hastanemizde Uzmanlığını alan ikinci Asistanımız oldu.

Uzm.Dr. Önder Buğra KAYNARCA’ı kutlayan Başhekimimiz Dr.Öğr.Üyesi Dursun TOPAL “Uzmanlığını alan ikinci asistanımız bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Hastalarımıza sağlık hizmeti sunmak onları şifa ile evlerine yolcu etmenin bizleri mutlu ettiği gibi, sağlık camiamıza ve hastalarımıza hizmet verecek yeni uzman doktorları kazandırabiliyor olmak da ayrıca bizleri oldukça heyecanlandırmaktadır. Hastanemizin asli görevlerinden olan eğitim görevini başarıyla yapmanın vermiş olduğu huzur ile yorgunluklarımızı unutmakta ve geleceğe umutla bakmaktayız. Hastanemizde uzmanlığını alan ikinci uzmanımızı tebrik ediyor ve bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

• İkinci Uzman 1.JPG
  • İkinci Uzman 2.JPG