Dr. Züleyha ZENGİN ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı unvanını almaya hak kazanmıştır.
18 Kasım 2022

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Züleyha ZENGİN ihtisas süresi sonunda 17.11.2022 tarihinde girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı unvanını almaya hak kazanmıştır. Dr. Züleyha ZENGİN’in uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Emin ÜSTÜNYURT, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Tayfur ÇİFT, Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Sedat ÖNER, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Gülten ÖZGEN ile Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Doç. Dr. Derya KARASU yer aldılar.

Tez konusu “Term gebelerde doğumun aktif fazının transperineal ultrason ile değerlendirilmesi ve travay takibinde sonopartografin yeri” olan Dr. Züleyha ZENGİN Hastanemizde Uzmanlığını alan ilk Asistanımız oldu.

Uzm. Dr. Züleyha ZENGİN’i kutlayan Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Dursun TOPAL “Uzmanlığını alan ilk asistanımız bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Hastalarımıza sağlık hizmeti sunmak onları şifa ile evlerine yolcu etmenin bizleri mutlu ettiği gibi, sağlık camiamıza ve hastalarımıza hizmet verecek yeni uzman doktorları kazandırabiliyor olmak da ayrıca bizleri oldukça heyecanlandırmaktadır. Hastanemizin asli görevlerinden olan eğitim görevini başarıyla yapmanın vermiş olduğu huzur ile yorgunluklarımızı unutmakta ve geleceğe umutla bakmaktayız. Hastanemizin ilk uzmanını tebrik ediyor ve bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

• İlk Uzmanımız 1.JPG
  • İlk Uzmanımız 2.JPG