Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğimiz başarılara imza atmaya devam ediyor. 2023 yılında 1.453’ü risk oranı yüksek A grubu ve 1.607’si de B grubu olmak üzere toplamda 4.675 ameliyat gerçekleştirildi.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğimiz başarılara imza atmaya devam ediyor.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğimizde, geride bıraktığımız 2023 yılında 1.453’ü risk oranı yüksek A grubu ve 1.607’si de B grubu olmak üzere toplamda 4.675 ameliyat gerçekleştirildi.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Klinik Sorumlumuz Prof. Dr. Mehmet Ali EKİCİ: ‘Klinik olarak hastanemiz açıldığı günden itibaren halkımızın tüm Beyin ve Sinir Cerrahisi hastalıklarında sağlığına kavuşması için gayret içerisindeyiz. Kliniğimizde, çağımıza uygun tedavi gereçleri ve yöntemlerini kullanarak, özellikli alan cerrahilerinde dünya standartlarında teknolojik ve bilimsel gelişmeler ışığında hizmet sunmaktayız. Tüm yaş grubu hastaları tedavi ettiğimiz kliniğimizde; ekip olarak 2023 yılında 1.453 A grubu yani risk oranı yüksek ameliyat, 1.607’si de B grubu ameliyat olmak üzere toplamda 4.675 ameliyatı başarıyla gerçekleştirdik.’ dedi.

Bursa’nın yanı sıra birçok çevre ilden de azımsanmayacak derecede hastanın Bursa Şehir Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi kliniği tarafından sağlığına kavuşturulduğunu da belirten Prof. Dr. EKİCİ, ‘Güney Marmara Bölgesinin birçok alanda sağlık merkezi haline gelen hastanemizde Beyin ve Sinir Cerrahisi kliniği olarak; serebral anevrizma, hipofiz adenomu, beyin tümörleri, beyin kanamaları, omurga tümörleri, omurga kırıkları, bel kayması, bel fıtığı, boyun fıtığı, konjenital çocukluk çağı ameliyatları gibi beyin ve sinir cerrahisi alanında tüm ameliyatlar yapılmaktadır. Beyin ve sinir cerrahisi hastalıklarının büyük bir bölümü multidisipliner dediğimiz farklı kliniklerle ortak çalışma sonucunda tedavi edilen hastalıklardır. Hastanemizde tüm branşların bulunması nedeniyle hastalarımızın tedavilerinde böylelikle kolaylıklar sağlanmaktadır. Gün geçtikçe büyüyen kliniğimizde hastalarımıza, hastane yönetimimizin de desteği ile ileri teknoloji eşliğinde şifa dağıtmaya devam edeceğiz.’ açıklamasında bulundu.

• BeyinveSinirCerrahisi2023-1
  • BeyinveSinirCerrahisi2023-2