1 - ROTASYONLAR:
03 Nisan 2024

ROTASYON TALEP DİLEKÇESİ (Bursa Şehir Hastanesi için)
DIŞ ROTASYON TALEP DİLEKÇESİ (Dış Merkez İçin)
ROTASYON BELGESİ

• Rotasyon talebinde bulunacak asistan hekimlerimizin Hastanemiz bünyesindeki bir eğitim kliniği talebinde bulunulacaksa ROTASYON TALEP DİLEKÇESİ, farklı bir merkezde talep ediliyorsa DIŞ ROTASYON TALEP DİLEKÇESİ’nin doldurulması ve evrak kayıt numarası alarak Eğitim Sekreterliğine iletmesi gerekmektedir.
  • Hastanemiz dışındaki bir merkezde rotasyon talep edecek olan asistan hekimlerimiz yazışma ve onay süreçleri dikkate alındığında rotasyon başlangıç tarihinden en az 2 ay öncesinde talepte bulunmaları gerekmektedir.
  • Rotasyonun bitmesi itibariyle ROTASYON BELGESİ’nin doldurulması ve onaylatılması gerekmektedir.

(Klinik Şefinin Kanaati kısmına Olumlu ya da Olumsuz, Sonuç kısmına Başaralı ya da Başarısız yazılmalıdır.)

Asistan Karnesindeki ilgili rotasyon kısımları rotasyon bitiminde doldurulmalı ve Klinik Eğitim Sorumlusu tarafından onaylatılmalıdır.